MENU

ALTECH CONSTRUKSION

We make you feel home.

Shpejtësi

Porositë e bëra tek ne dorëzohen gjithmonë në kohë tek klienti ynë.

Shërbim cilësor

Shërbimi cilësor është një tjetër pikë e fortë e jona.

Korrektësi

Korrektësia me klientin është ajo çfarë na dallon ne prej të tjerëve.

Që prej vitit 2000

Çfarë duhet të dini për ne ?

E nisur si një projekt me dëshirë e pasion për punën, sipërmarrja jonë i kaluar pritshmëritë tona. Tashmë duket si një jetë plot eksperiencë në shërbimin tuaj. Jemi këtu për t’ju ofruar më të mirën. Energjia jonë pozitive është pjesë e komunikimit të përditshëm me klientët tanë.

Në çdo shërbim, ose produkt tonin ne përkujdesemi deri tek detajet më të vogla për ta bërë atë unik dhe të pazëvendësueshëm në funksionin tuaj.

Në ditët e sotme, ndryshimet e stilit të jetesës, teknologjia e avancuar, moda me produktet e reja dhe çdo gjë inovative, na bën më të vëmëndshëm për të qënë të parët me shërbimet dhe produktet tona.

PROJEKTET TONA

Këtu do të gjeni të gjitha projektet e realizuara nga kompania jonë. Cilësia dhe shërbimi i garantuar janë ato që tek ne bëjnë diferencën.

Geneo

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS.

dritare-dhe-dyer-synego.jpg

Synego

Me SYNEGO, shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Në krahasim me dritaret aktuale standarde, SYNEGO ka si avantazh bindës izolimin termik me deri në 50% më shumë*.

dritare-euro-design-70.jpg

euro 70

Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin.