MENU

Dritare PVC

Dritare PVC- çfarë duhet të dini për fjalën dritare PVC ?
Së pari i referohemi fjalorit të gjuhës shqipe në të cilin gjejmë të cituar si më poshtë:

Dritare PVC ===> dritár/e (PVC),-ja emër i gjinisë femërore; numri shumës; -e(t)

  1. e hapur në murin e një ndërtese, në mjetet e udhëtimit etj., nga e cila hyn drita dhe ajri ose nëpërmjet së cilës shohim jashtë; korniza me xhame që mbyll këtë të hapur: dhomë me dy dritare; nxori kokën nga dritarja.
  2. kuptim i figurshëm; dalje në det, nëpërmjet së cilës një vend lidhet me një tjetër.
  3. kuptim i figurshëm; diçka që të ndihmon për të zgjeruar horizontin e dijeve etj.: libri i mirë është një dritare për të parë botën.
  4. i ligjërimit bisedor; orë e lirë në mes të orarit të punës ose të mësimeve.
    (PVC –materiali i cili është përdorur për ndërtimin e dritares në fjalë)

Në kontekstin tonë të përdorimit të fjalës dyer xhami, do të shtonim:

Me këtë Dirtaret PVC janë te pamposhtura sa i përket termoizolimit dhe për kursimin e energjisë vendosin standarde te reja – madje edhe gjate kërkesave për shtëpi pasive.
Dritare me termoizolimin unik ne asnjë mënyrë nuk bënë kompromise sa i përket mbrojtjes nga zhurma, mbrojtjes kundër vjedhjeve, komforit dhe dizajnit!

Përparësitë tuaja ne një vështrim:

– Sistemi i pare i profileve te dritareve me armirim te plotë.

– Dritarja me efikasitetin më te lartë të energjisë në klasën e vet – e certifikuar edhe për shtëpi pasive!

– Mbrojtja me e mirë ndaj zhurmës dhe ndaj vjedhjeve – përfshire efikasitetin energjetik

– Elemente të mëdha me pamje të holle për përfitime optimale solare te energjisë dhe arkitekturë moderne.

– Mundësi individuale te dizajnimit për dritare dhe dyer të ballkonit.

– Shumëllojshmëri e gjerë e formave, ngjyrave dhe profileve për të gjitha kërkesat

– Shtypje e optimuar e mbylljes gjate hapjes dhe mbylljes për komfort maksimal

– Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë përmes REHAU HDF- sipërfaqes (High-Definition-Finishing) të provuar dhe posaçërisht të lëmuar

– Siguri e lartë e investimit dhe qëndrueshmëri afatgjate të vlerës së patundshmërisë.

– Kualitet i lartë i materialit dhe konstruksionit, të kontrolluar në teste të shumta të ngarkesës

Thënë nga REHAU:

Sistemi PVC me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 0.94 W/m²K

Dritaret SYNEGO janë zgjidhja më e mirë për klientët e ndërgjegjshëm për konsumin e energjisë. Përveç vlerës Uf deri në 0,94 W/m²K, sistemi e ka treguar veten përmes kursimit që ofron dhe varianteve të shumanshme të dizajnit.

Përparësitë tuaja:

  • Më shumë hapësirë ​​në magazinë, sepse mund të pajisni sistemin SYNEGO me dy variante izolimi.
  • Gamë e gjerë profilesh
  • E disponueshme në të gjitha ngjyrat dhe me brendësinë e re prej xhami të laminuar KALEIDO VISION
  • E riciklueshme dhe miqësore ndaj mjedisit.
Open chat
Pershendetje
Si mund te ju ndihmojme?