MENU

Dritaret Geneo

Dritaret GENEO vijnë me avantazhin bindës – përveç izolimit të shkëlqyeshëm termik – me një paketë gjithëpërfshirëse të koordinuar. Sepse: Falë materialit të përbërë me fibra RAU‑FIPRO, GENEO ofron stabilitet maksimal pa përmbajtje çeliku. Dritaret GENEO janë të lehta dhe kanë veti  izoluese termike që asnjë dritare tjetër nuk mund të ofrojë. Binduni vetë!

Avantazhet

  • Mund të kurseni energji deri në 76 %*
  • Ndjehuni të sigurt falë sistemit të mbrojtjes nga hajdutët
  • Do të shijoni oazën tuaj të qetësisë përmes reduktimit 24‑fish të zhurmës**
  • Sa i përket dizajnit, imagjinata juaj nuk njeh kufij
  • Përjetoni një pastrim shumë të lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
  • Të disponueshme edhe në versionin e certifikuar për shtëpi pasive
  • GENEO janë gjithashtu të disponueshme edhe si derë e jashtme edhe derë rrëshqitëse

Projektimi

Gëzoni lirinë – në ngjyrë dhe formë

Zgjidhni nga mundësitë e shumta arkitekturore përmes formave individuale, p.sh. dritare të rrumbullakëta, këndore dhe trekëndëshe si dhe mënyra e ndërtimit me grila.

Mes më shumë se 220 dekore, zgjidhni ngjyrën tuaj të dëshiruar. Imagjinata juaj këtu nuk njeh kufi. Gama jonë e gjerë e ngjyrave nga KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: Pavarësisht nëse tonet aktuale janë metalike, me pamje të ngrohtë druri ose pastel trendi – me KALEIDO COLOR plotësoni çdo dëshirë personale për ngjyrat.

Open chat
Pershendetje
Si mund te ju ndihmojme?