MENU

Dyer te jashtme

Dyer të jashtme – çfarë duhet të dini për fjalën dyer te jashtme?

Së pari i referohemi fjalorit të gjuhes shqipe në të cilin gjejmë të cituar si më poshtë:

Dyer te jashtme===> dyer të jashtme(dera), emër i gjinisë femërore; numri shumës;

Vend i hapur në murin e një shtëpie a të një ndërtese, në një mjet transporti, në një orendi etj., zakonisht me një kanat, që shërben për të hyrë e për të dalë ose për të futur e për të nxjerrë diçka; kanati a kapaku që mbyll këtë vend të hapur; hyrje: dera e dhomës (e autobusit, e aeroplanit, e frigoriferit); në prag të derës; trokiti në derë; banojnë derë më derë banojnë shumë afër; po i hape derën, të rrëmben shtëpinë po i dhe gishtin, të rrëmben dorën; është te dera është fare pranë, zëre se ka ardhur; është më afër dera se qilari (fj. u.) dikush kujdeset më parë për të rregulluar punët e veta dhe pastaj ato të të tjerëve.

Në kontekstin tonë të përdorimit të fjalës derë, do të shtonim:

Projektimi, furnizimi dhe instalimi i dyerve të jashtme të të gjitha modeleve.Të udhëhequr nga dizajni bashkëkohorë që është i njohur për prodhime inovative dhe shpërndarjen e zgjidhjeve të jashtme, duke zbukuruar pjesën e jashtme të shtëpisë apo zyrave tuaja me sistemet e dyerve të jashtme. Dyert e jashtme gjejnë përdorim të gjërë në cdo ndertesë, sidomos dyer të hyrjes në lokale, hotele, restorante etj. Teknologjia e sofistikuar dhe cilësia së bashku me aksesorët që montohen bëjnë diferencën në aspektin estetik jashtë objektit të banimit apo brenda dhe jashtë zyrave tuaja. Dyert ju sigurojnë një përfundim bashkëkohor dhe të thjeshtë në shtëpi, lokal apo ndërtesë (zyrë).

Thënë nga REHAU

Sistemi i profileve me thellësi 80 mm dhe vlerë Udderi në 0.82 W/m²K

Të projektuar për pajisje me klasën e rezistencës deri në RC3, dyert kryesore SYNEGO ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër hyrjes me forcë. Me izolimin termik, izolimin e lartë akustik, qëndrueshmërinë dhe gamën e gjerë të ngjyrave, këto dyer kryesore plotësojnë gjithashtu kërkesat e larta të pronarëve të ndërtesave.

Përparësitë tuaja:

  • Vulosje dhe izolim perfekt
  • Qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi e lartë falë përforcimeve me çelik
  • Mbushje me zgjedhje të lirë
  • Pa pengesa
  • Siguri e lartë kundër hyrjeve me forcë
  • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION
Open chat
Pershendetje
Si mund te ju ndihmojme?